Zeikende mensen het land uit

Nederland is een van de mooiste landen om in te wonen. Zoveel dingen zijn hier zo ontzettend goed geregeld.

Ik snap daarom ook niet dat Nederlanders zo vaak klagen. Ik stel voor dat die zeikerds allemaal verhuizen naar een ander land. En omdat ik nu zelf ook aan het zeiken ben, zal ik ook maar emigreren.

Maar wacht! Misschien is Nederland wel zo’n aangeharkt land, juist omdat we zoveel zeikerds hebben. Misschien rijdt de NS zo vaak op tijd (want dat is gewoon zo) omdat we er eindeloos over klagen. Misschien hebben we hier een hoge welvaart, een grote persvrijheid, goed onderwijs en veel gelukkige mensen, juist omdat er in dit land een miljoen beroepsklagers wonen. Als dat zo is, dan moeten ze blijven. Lang leven de zeikerds! Bedankt dat jullie Nederland zo gaaf houden!

En zeik vooral over m’n blog. Het wordt er vast beter van.

2018-01-21T23:22:13+01:00
%d bloggers liken dit: